IDŐPONT: 2023. június 29. 10:00-11:30

HELYSZÍN: studiOM – Vác Zrínyi utca 3., Ponton udvar

RÉSZLETEK:

Szeretettel hívunk egy különleges hangutazásra, ahol a Handpan-ek és a tibeti Hangtálak egymást támogatva ölelnek körül a hangjukkal.
A handpan a Trinidad és Tobagóból származó stíldob mintájára 2000-ben Svájcban létrehozott hangszer, tehát mindössze két évtizede dobogtatja meg a szíveket. A meditatív eszköz gyakran jógaórák és hangfürdők kísérőjeként szolgál, de önállóan is megállja a helyét. Segíti a gondolkodást, a magunkra való fókuszálást, a meditációt, és hallgatói gyakran találják magukat egy teljesen másik világban. A hangfürdőkön mi is inkább ennek megfelelően szólaltatjuk meg őket, és reméljük, hogy mindenki számára megkönnyíti az ellazulást. Jó utazást kívánunk a feszültségektől távoli dimenziókba!
A tibeti hangtálak lágy, mégis erőteljes hangjai lelkünk nagyon finom rétegeit képesek elérni, és hatni rájuk.
A hangfürdők harmonizálják a különféle agyterületeket, pozitív hatással vannak a vérkeringésre és a szív-érrendszer működésére, tágítják az ereket, csökkentik a vérnyomást, vagyis nyugtató hatásuk van.
A 1,5 órás meditációra kényelmes ruházatban gyere, matracot és plédet a helyszínen biztosítunk számodra. A hangutazás díja 6.000 Ft.
Szeretettel, örömmel várunk!